Дарън Бент: Ще се справим и без Ашли Йънг

галерия:

снимка: avfc.co.uk

Нападателят на Астън Вила Дарън Бент изрази мнението, че тима ще се справи и без считания за почти сигурен напускащ офанзивен полузащитник Ашли Йънг. Според повечето медии на Острова Йънг е на крачка от трансфер в Манчестър Юнайтед, което е сериозен удар по амбициите на бирмингамци за изграждането на силен отбор за следващата година.


Дарън Бент обаче подчерта, че липсата на неговия съотборник в националния отбор на Англия няма да бъде фатална за отбора, който разполага с достатъчно талантиви млади играчи, които да го заместят.


„Никой не може да оспори лоялността на Ашли. Той остана тук четири или пет години и през всички тях бе брилянтен. Един играч обаче не прави целия отбор", заяви Бент.


„Ако Аш си тръгне, това несъмнено ще бъде загуба за тима. Ние обаче имаме достатъчно други играчи, които да излязат на сцената и да го заместят", допълни той.


„Марк Олбрайтън се включи чудесно през този сезон по фланга, надявам се през следващия сезон той да получи още повече шанс за изява и да израстне допълнително", пожела си нападателят.