Нападател опитал да удари с юмрук звездата на Барселона Лионел Меси (видео)

галерия:

снимка: БТА

Неизвестен нападател опитал да удари с юмрук звездата на Барселона Лионел Меси, предаде АП, цитирана от БТА. Меси е излизал от ресторант с приятели в родния си град Росарио в Аржентина, когато неизвестното лице се опитало да го удари.


Лионел Меси не е пострадал при инцидента. "Никой не ме е докоснал с пръст. Нищо не почувствах, дори научих за това, когато се вдигна шум", заяви Меси пред списание "Оле".


Нападателят, който според свидетели на инцидента е бил на ученическа възраст, е бил сред групата хора, очакващи Меси за автографи и снимки. Имало е и фотографи и журналисти. Неочаквано едно момче от тълпата опитал да го удари, след което избягал.

 

Според непотвърдена информация причина за инцидента е това, че нападателят е привърженик на тима на Росарио Сентрал, считан за основен съперник на Нюелс Олд Бойс, където Меси е започнал кариерата си.


Аржентинецът пристигна в Росарио за кратка почивка, преди да поднови тренировки следващата седмица с тима на Аржентина преди предстоящия в началото на юли турнир за Копа Америка.