Пролетна среща "Фенклуб Барселона - България и приятели" на 1 и 2 април във Варна

галерия:

снимка: SPORTA.BG

Фенклуб Барселона - България има удоволствието да представи на своите членове и приятели, както и на всички привърженици на F.C.Barcelona в България, една нова идея и да ги покани на първата национална среща на фенклуба, под мотото Пролетна среща „Фенклуб Барселона - България и приятели".

 

Срещата е първото мащабно мероприятие, организирано от фенклуба, и ще се проведе в спортен Бар Bench в морската ни столица на 1 и 2 април 2011г.

 

Програмата на събитието е както следва:

 

Петък:
следобед - пристигане и настаняване
20:00 часа - начало на тематична вечер, посветена на F.C.Barcelona в спортен бар Bench. Програма с водещ, различни игри и награди, припомняне на славни моменти от историята на клуба и други подготвени от организаторите изненади.

 

Събота:
13:00 часа - открито събрание на фенклуба по различни организационни въпроси
14:30 часа  - турнир по футбол
17:00 - 20:30 часа  - време за почивка
21:00 часа - подкрепа на любимия отбор в един от най-важните двубои за този сезон в Примера - мачът срещу Виляреал, място - отново Бар Bench.
В случай, че мачът бъде насрочен за неделя - футболна вечер в бар Бенч и гледане на дербито Милан - Интер.
след мача - свободна програма /при желание, съвместно продължаване на партито в дискотека „Авеню" или алтернатива - клуб с жива музика/.

 

Неделя:
отпътуване по различно време

 

Не пропускайте тази неповторима възможност да се запознаете с много нови приятели и да прекарате един уикенд, обединени от общата страст към любимия клуб! Очакваме Ви!

 

За допълнителна информация посетете посветената на срещата тема във форума на привържениците на F.C.Barcelona в България:

 

http://forum.barcelona-bulgaria.com/index.php?showtopic=3440&pid=143976&st=0&#entry143976

Или страницата на Фенклуб Барселона - България във Facebook:

http://www.facebook.com/BarcelonaBulgaria