Феновете на Монако обявиха война на Мбапе: Нямаш и дузина мачове, не струваш нищо

снимка: twitter.com

Най-радикалните фенове на Монако се обявиха срещу младата звезда на "монегаските" Килиан Мбапе, пишат френските медии. Талантът подпали напрежение в целия клуб, защото иска да напусне в посока кръвния враг ПСЖ. 18-годишното крило желае да се махне час по-скоро, а Монако му предлага умопомрачителна заплата, за да остане. Известната фракция "Ултрас Монако 1994" обаче заяви, че никой не е по-голям от отбора.

"В последно време наблюдавахме с удивление цифрите, които медиите тиражираха за трансфер на Мбапе, а също и заплатата, която нашият клуб му предлага. Вярваме, че нито един играч на света не струва толкова милиони. Вярваме във футбола и в ценностите на играта като любов към отбора и уважение. Не можем да приемем, че едни от нашите играчи постъпва по подобен начин и иска такива суми, без дори да е играл дузина мачове на професионално ниво", написаха в изявление радикалните привърженици на "монегаските".

"Нито Килиан Мбапе, нито никой друг е по-голям от институцията на Футболен клуб Монако. Още със своето идване директорите ни показаха способността да изградят тим, който да защити титлата си, със или без Мбапе", заявиха феновете на френския шампион.