ШЛ НА ЖИВО С КАРТИНА! Апоел Беер Шева - Лудогорец (ВИДЕО+СНИМКИ): 2:0 (КРАЕН)

галерия:

КРАЙ НА МАЧА - 2:0 ЗА АПОЕЛ БЕЕР ШЕВА!

- В 90-ата минута Лудогорец имаше шанс от фаул да върне гол, но вратарят спаси.

- ГОООЛ - 2:0 в 79-ата минута. Нвакаеме пак се подигра с играчите на Лудогорец. Той подаде хубаво към резервата Гохара и той с диагонален шут и доста щастлив рикошет прави преднината на домакините доста комфортна.

-  Не става и не става - Лудогорец атакува мощно, стига и до ситуации, но изравнителен гол не пада. 

- Прекрасна атака в 70-ата минута на Лудогорец отново бе завършена левашки.

- Апоел се посъбуди и организира интересна акция. В крайна сметка играч на домакините остана непокрит на 7-8 метра и с глава отправи удар, който мина малко над напречната греда.

- Пак и пак и пак Вандерсон не успя да отбележи от чиста позиция. В 58-ата минута той за пореден път се озова в изгодно положение, но стреля встрани от вратата.

- "Орлите" натиснаха здраво и на няколко пъти опитаха далечни изстрели, които за жалост излизат в аут.

- В 49-ата минута Вандерсон направи непростим пропуск. Той излезе очи в очи със стража на Апоел, но техничният му удар не намери очертанията.

- НАЧАЛО НА ВРОРОТО ПОЛУВРЕМЕ В БЕЕР ШЕВА!

- КРАЙ НА ПЪРВАТА ЧАСТ - ЛУДОГОРЕЦ ГУБИ С 0:1, А БРАНИТЕЛИТЕ НА РАЗГРАДЧАНИ БЯХА НАПРАВЕНИ РАЗНОГЛЕДИ ОТ НИГЕРИЕЦА НВАКАЕМЕ ПОНЕ 10 ПЪТИ.

- Мачът е двуостър и предлага изобилие от емоции на зрителите.

- Нвакаеме разсече плачевната тази вечер защита на Лудогорец с елементарен пас в 29-ата минута, но играч на Беер Шева стреля ялово.

- Уникален пропуск на Лудогорец в 26-ата минута. Марселиньо стреля майсторски от фаул, вратарят с мъка изби, а връхлитащият Лукас Саша бе на празна врата. Вместо да чукне топката в опразнената мрежа обаче той реши да овладява кълбото и се засуети, което бе достатъчно за защитата на Апоел да неутрализира опасността.

- ГОООЛ - в 19-ата минута Беер Шева излиза напред в резултата. Нвакаеме откри след чудесна акция на домакините. Нвакаеме залъга, че ще стреля от 20 метра, а вместо това остро подаде по диагонала. Играч на Апоел му върна жеста с хубав пас по земя и на празна врата Нвакаеме нямаше проблем да зарадва феновете.

- Препълнените трибуни на стадиона създават оглушителна атмосфера, но това няма как да притесни опитните играчи на българския първенец.

- Разградчани успокоиха играта и вече поглеждат със самочувствие към вратата на Беер Шева.

- Хазартът в Обетованата земя е забранен със закон и поради това от екипите на Лудогорец липсва основният им спонсор - онлайн букмейкърска къща.

- Апоел използва домакинското си предимство и стартира по-уверено срещата, но до момента от това не произлизат опасни ситуации.

- Гръцкият рефер дава първи съдийски сигнал на мача!

- Следете на живо двубоя тук

------------------------------------------------------------------

Тази вечер от 20:00 часа Апоел Беер Шева приема родния шампион Лудогорец в първи сблъсък от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят в полупустинния израелски град ще се състои на стадиона-бижу "Тернер Тото".

SPORTA.BG ЩЕ ПРОСЛЕДИ БИТКАТА НА ЖИВО

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА НА ТОЗИ ЛИНК

Вижте как разградчани смачкаха Жалгирис в миналия кръг

Вижте домакинството на Беер Шева на Хонвед (Будапеща) в миналия кръг

Съставите

АПОЕЛ: 55. Хаимов, 2. Битон, 4. Мигел Витор, 5. Цедек, 7. Ради, 8. Гадир, 9. Нвакаеме, 11. Енбиндер, 24. Меликсон, 30. Огу, 69. Корхут

ЛУДОГОРЕЦ: 1. Броун, 8. Саша, 32. Пластун, 30. Моци, 6. Натанаел, 18. Дяков, 12. Анисе, 22. Кафу, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 28. Кешерю

КОЕФИЦИЕНТИТЕ

Букмейкърите дават почти изравнени шансове на съперниците. Лек фаворит за краен успех в срещата са домакините. Осреднената ставка за победа на Апоел Беер Шева е 2.20, равният се котира с 3.20, а коефициентът за "2"-ка е 3.30.

 4167615

СТАТИСТИКАТА

Лудогорец ще се хвърли в опит да свали 10-ия си скалп в Европа, но препятствието този път не е никак леко. Израелският шампион е хегемон в последните години в своя шампионат и не дава шанс на грандове като Макаби (ТА), Апоел (ТА) и Бейтар (Йерусалим). не е за подценяване фактът, че Беер Шева ще посрещне "орлите" насред пустинята, а жегата ще бъде адска.

В състава на домакините има известни кадрови проблеми и Барак Бахар няма да може да разчита на контузените Бен Сахар и Исаак Куенка, които са аут за днешния мач.

Разградчани от своя страна ще бъдат без Сисиньо и Владо Стоянов, които също са контузени. 

Балансът на Беер Шева в Европа е леко отрицателн и тимът има 30 мача от които е записал 10 победи и 13 загуби, а другото са ремита.

Лудогорец има повече опит, но също няма положителен баланс. Тимът има на сметката си 48 мача, от които е записал 16 победи, 14 равни и 18 загуби.