Насри лази по нервите на Сити, играчите му организират пуч

снимка: БТА/AP

Футболистите на Манчестър Сити не желаят "арогантния" Самир Насри в групата за лятното турне в Лос Анджелис, пише "Дейли Мейл". Мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола обяви, че французинът не попада в бъдещите му планове, но изненадващо го върна от Севиля, където изигра под наем последната кампания. Испанският специалист не стори само това, а дори го взе да тренира с тима за предсезонната подготовка. С тези си действия той предизвика недоумение у играчите си, които очевидно са скъсали отношенията си с френския халф.

Настроението на 30-годишния техничар влияело отрицателно на съотборниците му. Много от тях са искали той да бъде върнат обратно в Манчестър, като изтъкват "арогантното му отношение". 

Гуардиола трудно ще се раздели с Насри, тъй като французинът е разследван от УЕФА за приемане на допинг. Ако се окаже виновен, той може да получи наказание за спиране на състезателните права в период до 4 години. Затова Пеп трябва да действа бързо на трансферния пазар, ако иска да извади пари от продажбата на Насри.

Футболистът помогна на Сити да спечели две титли във Висшата лига, но е недолюбван от привържениците, а вече и от собствените си съотборници.