ЦСКА 1948: Първият финал е загубен, болката е голяма

снимка: фейсбук

ЦСКА 1948 загуби финала за Купата на АФЛ с 0:3 от Черноморец (Балчик). Днес ръководството на клуба благодари на феновете за подкрепата.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948 на официалния си сайт:

Армейци,

Вчера се изигра първият финал в новата история на ЦСКА. За съжаление, този финал бе загубен, но това е пътят, който трябва да извървят момчетата на Вальо Илиев, за да израснат и станат по-добри футболисти. Тук е моментът да поздравим нашите противници, както и организаторите на мача за прекрасните условия, които ни предоставиха. Искаме да благодарим и на нашите привърженици, които в делничния ден изминаха стотици километри до Стара Загора и не спряха и за миг да подкрепят отбора, независимо от резултата.

Болката от загубата е голяма, но големият спортист е такъв, защото когато падне, има сили да се изправи и да продължи да се бори. Нашите момчета ни накараха да мечтаем. Преди 10 месеца едва ли някой е вярвал, че този отбор ще достигне финал.

Сега ни престоят по-важните и отговорни срещи – плейофи за излъчване на Столичен първенец и бараж за влизане в Трета лига. Нашият отбор е млад и има нужда да бъде подкрепен в предстоящите битки. За това се обръщаме към всички наши привърженици да дойдат в неделя в 16:00 на стадион „Летище“ и заедно да изпеем „ВИНАГИ ВЕРНИ“.

ОТ РЪКОВОДСТВОТО