Хубчев: Мисля, че това е най-хубавата ни победа от дълги години! Дано останем на земята

снимка: lap.bg

Селекционерът на България Петър Хубчев бе изключително доволен след успеха с 2:0 над Холандия. Специалистът обаче предупреди, че победата не трябва да заблуждава никого и всички трябва да продължат да работят здраво стъпили на земята.

„Вие ще кажете дали това бе най-добрият ни мач в последните години. Не мисля, че беше много атрактивен, но направихме голяма крачка към това, което искаме да постигнем. Искаме да има хъс в играта ни, себераздаване. Според мен на база раздаване и хъс - това ни е най-хубавата победа от дълги години“, коментира Хубчев.

„Първият гол ни помогна много, тактически стояхме много добре на терена през първото полувреме. Няма как да не бъдем доволни. Има и други неща обаче, които се виждат. Например физическото състояние не е на нивото, което трябва, но тези неща ще ги изчистваме в следващите мачове“, продължи той.

„През годините сме побеждавали от време на време такива отбори, а след това отново сме губили. Публиката ще я върнем с такива победи. За мен публиката бе много и бе перфектна. Подкрепяха отбора и момчетата усетиха това. Това е пътят и този мач го показва. Битката беше най-важното от днешния мач. Дано не ни заблуди този резултат.“, завърши селекционерът на България.