Само в Sporta.bg! Тарторът на Сектор Г Росен-Животното върти любов с тунинг-барби (ФОТОФАКТ)

галерия:

снимка: фейсбук

Ултрасите на ЦСКА нямат много поводи за радост около любимия им клуб, но пък са в добро настроение напоследък. Причината - техният тартор Росен Петров-Животното излезе наскоро от затвора. В пандиза страховитият мускуляга изкара няколко години заради разпространение на дрога. Преди време Росен бе част от бригадите на Златко Баретата, а после се отлюспи и завъртя собствен бизнес.

Думата на Животното е закон в Сектор  "Г" и волята му се изпълнява безпрекословно. Дори зад решетките - той съумяваше да ръководи "червените" фенове и не допусна мястото му да бъде завзето. Росен е главатарят на "Енимълс", която е най-голямата фен-фракция на "армейците" към момента. 

След като излезе на свобода - Животното побърза да се появи в агитката. Той бе на "Лаута" в Пловдив, където ЦСКА стигна до измъчено 1:1 срещу местния Локомотив.

Носят се слухове, че докато е изтърпявал присъдата си, Петров си е живеел бейски - без да му липсват удобства като мобилен телефон, богата храна и всякакви прищевки са му били изпълнявани. Как така един затворник получава подобна привилегия не се знае. Сигурното е, че славата на Росен не намалява - напротив покачи се, след периода в пандиза.

Не е тайна, че Росен Петров е сред доверените лица на Гриша Ганчев, който е собственик на ЦСКА. Бизнесменът дори на няколко пъти е посещавал затвора за свиждане със своя близък. Най-вероятно там Ганчев е постигнал договореност Росен да накара подчиняващите му се хиляди ултраси да подкрепят преместения от Ловеч на Армията клуб. Така и се случи - "Енимълс", за разлика от "Офанзива" припознаха ЦСКА-София и дерат гърла.

Sporta.bg научи, че Росен бърза да вкуси от плодовете на свободата и се наслаждава на ласките на сексбомба. Става дума за известната във футболните среди Дарина Калчева. Мацката се прочу преди около 10 години, когато топлеше постелите на Коста Янев. Тогава халфът риташе за Сливен, но бе трансфрериран в ЦСКА. Жълтите медии се надпреварваха да пишат не толкова за Янев, колкото за тунингованата Дари. 

4164480

Тя попадаше често във вестниците с пищните си форми, а и не пропускаше да радва феновете с присъствие на стадионите.

Когато Коста Янев позалезе - тя се раздели с него и се прицели другаде. Русата красавица не спря да се появява в светските хроники. Тя дори разпали скандал около тогавашния играч на Левски - Илиян Йорданов. 

4164482

Моделката се бе поизгубила в последно време, но избухна със страшна сила с няколко фотоса във Фейсбук. Тя публикува снимки, на които ясно си личи, че новият й възлюбен е именно Росен Петров-Животното. На тях се вижда как силиконовата старлетка прегръща Животното и го гали, докато той спи.

Коментарите и харесванията на публикациите на Дарина са стотици. Петров и досега минаваше за плейбой, но с последното си завоевание затвърди окончателно славата си на майстор в тънката част.

4164481