One Man Show: Ераносян засенчи Пирин - Локо с простотия (ВИДЕО)

снимка: БГНЕС

Пирин победи Локо (Пд) с 1:0 в мач от 22-я кръг на Първа лига. Гръмкият успех и трите поредни победи на "орлетата" обаче сякаш останаха на заден план след простотията, която сътвори треньорът на "смърфовете" Едуард Ераносян.

Специалистът явно не хареса играта на своите момчета и не издържа на напрежението и заради реакциите си бе изгонен от съдията Волен Чинков. Едо обаче се опълчи на решението и продължи със скандалите. Четвъртият рефер на двубоя Пламен Хинков също се намеси, но Ераносян не се впечатли и дори започна да го бута. Принудени и полицаите се включиха в разправата. Показаха пътя, по който Едо трябваше да поеме, за да напусне терена.

Простотиите, които треньорът на Локо сътвори обаче не спряха до тук. Той се подпря на една от рекламите зад вратата на пловдивчани и остана да гледа мача от там. Други трима полицаи се засилиха към него, за да го изгонят, но най-нагло вървейки назад с лице към органите на реда, Едо продължи да се разправя.

Дори телевизионните камери, които предават двубоя на живо оставиха мача в последните 10 минути и следяха по-често действията на Ераносян.

Почти тръгнал си вече Едуард Ераносян успя да се скара и с дузината привърженици на Локо, които бяха пропътували разстоянието от Пловдив до Благоевград, за да подкрепят своите любимци. Псувни и разправии между Едо и феновете завършиха грозната картинка, която треньорът на "смърфовете" сътвори на "Христо Ботев".

Все пак с успеха си Пирин се изкачи до 7-ото място и е само на 4 точки от горната половина на таблицата. Локо пък изпусна страхотен шанс да се доближи до топ 3 и остана с 34 точки.