Стамен Белчев се надява ЦСКА да се развихри край морето

Тренорът на ЦСКА Стамен Белчев се надява тимът му да ре развихри срещу Черно море както го направи в последната контрола с Шкендия Тетово. "Червените" и "моряците" играят в неделя в мач от 20-я кръг на родния шампионат.

"Мисля, че отборът е готов, добре е подготвен. Остава да покажем играта от последния мач с Шкендия. Настройката е само и единствено за победа. Излизаме срещу един добре организиран и дисциплиниран отбор. Надявам се и ние да подходим по същия начин. Очаквам само и единствено победа. Очаквам пълно себераздаване от футболистите. Това, което загатнаха на моменти по време на лагера, което показаха по време на последната контрола. Надявам се да имаме постоянство и да се поздравим с победа. Има какво да се желае още от новите играчи, но се надяваме в най-кратък срок да покажат това, което могат – максимума. Няма как и тримата по едно и също време да подобрят нещата, но така е”, каза Стамен Белчев.

„Цяла седмица тренираме или близко до часа на мача... горе-долу до часа на мача, така че няма проблем. Има неща, които сме отработили в тактическо естество. Имаме някаква информация за отбора на Черно море, но всичко е в главите и в краката на футболистите. Ние каквото и да говорим, в края на нещата те решават всичко на терена. Мисля, че са готови. С нетърпение очакваме старта на първенството. Надяваме се да е успешен и да радваме феновете на ЦСКА. Търси се във всяка една среща победа. Това е – няма в ЦСКА какво друго да се търси. Надявам се да покажем постоянство и съм сигурен, че имаме страхотни футболисти. Още малко трябва да покажем като отбор и всичко ще бъде наред”, добави треньорът на "червените". 

Манолев и Малинов са контузени, а Чорбаджийски – наказан.

„Проблемите са старите травми – Кристиян Малинов остава в София, Станислав Манолев остава, Божидар Чорбаджийски е наказан. Пътуваме с 20 човека в групата, двама ще отпаднат в последния момент, ще решим след последната тренировка”, каза още Стамен Белчев.