Бивш цесекар плени сърцето на дъщерята на Фатик

Адриана, дъщерята на бившия подземен бос Филип Найденов-Фатик, завъртя главата на бивш футболист на ЦСКА. Адриана Тюркмен, която набързо си спечели славата на мъжемелачка, е започнала любовна връзка с Иван Ангушев, пише „България днес“.

19-годишният Ангушев доскоро беше част от ЦСКА и беше любимец на феновете, особено след като скочи на бой на фенове на Левски по време на юношески мач. От няколко месеца той играе за скромния италиански Бишелие Калчо. Любовта му с Адриана е улеснена и от това, че дъщерята на Фатик също живее в Италия, където е студентка.

Засега студентката и футболистът се крият, не показват общи снимки. Ограничават се само с виртуални сърчица, които си пращат по интернет. "Гордея се с теб, Иван Ангушев!", пише Адриана и разказва, че Иван успял да вкара пет гола във важен мач наскоро.

Както е известно, Адриана Тюркмен имаше неприятен инцидент в дискотека с бившия собственик на ЦСКА Димитър Борисов, който дори беше съден заради побой над дъщерята на Фатик. Борисов се размина само с глоба за нанасяне на лека телесна повреда.