(ВИДЕО) Войната между бултрасите и Гонзо: Непримирима и водена по мъжки

снимка: БТА

Георги Иванов-Гонзо и бултрасите водят война от поне 2 десетилетия! Враждата между двете страни започна още от времето, когато Гонзо е футболист! "При преминаването му в Левски се превъзбуди. Спомняме си един мач, мисля, че беше 98-а година. Играхме в една кал на Колежа. Беше зима и времето отвратително. Около 80-ата минута Гонзо вкара победен гол за Левски, с който ни биха 1:0. Тогава мисля, че дойде открито да ни дразни за първи път", разказва ултрас на Ботев от по старото поколение. В голям период от кариерата си като футболист Георги Иванов имаше специален ритуал и жестове, които използваше, когато вкара попадение срещу Ботев Пловдив. Това буквално караше бултрасите да полудяват и всячески да се опитват да се докопат. до него. "Какво ли не сме го правили. Миналата година го целихме с пълни презервативи. Течността е фирмена тайна", смее се друг запалянко. Интересното е, че не смеят да ги пипнат. Неизвестността ги плаши", разказва фенът.

"Най-обичаме да му говорим на френски, но ни се струва, че горкия нищо не разбира, а уж е бил в Рен ли беше, кретен ли беше. А с Топчо, о Топчо! Бяха най-грозния тандем водил някога отбор. За нас Топчо е най-грозния човек, който сме виждали. И той доста се превъзбуждаше", разказват фенове.  Всички обаче са на мнение, че въпреки всичко Гонзо е пич и мъжкар! "Никога не е се е оплакал от войната, която водим. Уцелван е десетократно с какво ли не! Плют е, унижаван, но не се е превивал, като пу*ка!

Приема мъжки войната и я води по свой си начин, и със своите провокации и номера. Никога не е подавал жалби и оплаквания срещу нас, не се е търкалял по терена, след като е ударен от празна пластмасова бутилка, дори напротив", признават феновете на канарчетата. "Има много жени във футбола ни, търкалят се, припадат, симулират, но Гонзо определено не е един от тях. С нетърпение очакваме днешната ни среща! Забавлението е гарантирано", заканват се бултрасите.