Дерменджиев след хвалбите от Арсен Венгер: Това ме ласкае

снимка: БТА/AP

"Думите на Арсен Венгер, че сме добър отбор и е гледал наши мачове, ме ласкаят. Това е голяма чест. Със сигурност той не иска футболистите му да ни подценят", обяви треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев на пресконференцията преди двубоя. 

"Иска ми се да покажем същото поведение на терена от мача с ПСЖ. Да повторим доброто си представяне. Градим този отбор вече 6 години. Знаете, че това е второто ни участие в груповата фаза. Преди две години играхме с "Ливърпул", а сега се изправяме срещу "Арсенал".

"Наясно сме, че "Арсенал" е изключително добър отбор. Аз имам огромно уважение към мениджъра Арсен Венгер, който е постигнал много успехи, всичко в този клуб. На "Емиратс" ще играем така, както го правим в другите мачове".

"Знаем какво ни очаква. Трябва да дадем най-доброто от себе си, за да се представим достойно - заяви капитанът Светослав Дяков. - Не се притесняваме. По-скоро сред съотборниците ми има вълнение, защото играем срещу голям отбор на страхотен стадион.

Според мен в момента "Арсенал" е един от отборите, които играят най-силен футбол в Европа. Те са единственият тим, който може да наложи своя стил дори срещу "Барселона". Винаги разиграват с много подавания. Нашият стил наподобява техния, но е далеч от техния стандарт, разбира се".

"За нас ще бъде изключително приятно да се изправим срещу "Арсенал". Имат много малко слаби страни, ние ги знаем, треньорското ръководство ни е запознало с тях. При масксимална концентрация и себераздаване, имаме шанс да се противопоставим".