Анчелоти изпляска тотално, свлече на земята свой играч с ММА прийом

Слабите напоследък игри на Байерн Мюнхен разгневиха иначе спокойния наставник Карло Анчелоти. Новият треньор на тима обеща още след равенството 2:2 срещу Айнтрахт в събота, че ще направи ротации за следващия двубой.  А той е срещу опасния Борусия Мьонхенгладбах, който играе доста успешно срещу баварския колос не само през последните години, но и като цяло в исторически план.

По време на вчерашната тренировка Анчелоти видимо показа яда си и се включи в заниманието за упражняване на изстрели като защитник. При една ситуация той хвана гневно за фланелката Ренато Санчес и го строполи на земята, показвайки желание да се влиза по-твърдо в единоборствата.

Не само младият португалец, но и останалите му съотборници останаха изненадани от поведението на своя кротък до този момент треньор. След третия пореден мач без победа във всички турнири германският шампион влезе в "мини-криза" и босът Кале Румениге заяви: "Това не е моят Байерн".

Под ръководството на Карлето Байерн направи най-добрия си старт в историята, но след това се появиха проблемите. В два от своите три сезона Гуардиола имаше по-добри показатели от италианеца след първите 7 кръга.

Статистиката показва, че играчите на Байерн тичат по-малко, отколкото преди година по същото време (109.5 км срещу 113 км и 191 срещу 200 спринта). Грешните пасове и пропуснатите положения са повече, в сравнение с показателите при Пеп...