Пирин би за сефте в историята на Лаута, Крушарски със страховита закана (ВИДЕО)

Пирин Благоевград, воден от бившия треньор на Локомотив Стефан Генов, шокира Локо (Пд) с 3:2 на Лаута. Още в началото на срещата се видя, че този мач тръгва криво за пловдивчани, но въпреки това в началото на второто полувреме Димо Бакалов, който малко след това бе заменен, вдъхнови сам себе си и след изпълнение на задна ножица и направи добавка за 1:0.

Вместо да се успокоят обаче, черно-белите допуснаха бързо изравнително попадение на Даниел Младенов. В следващите 10-15 минути Пирин предимно лежеше на терена! В един от редките моменти обаче, в които всички 11 в зелени екипи бяха на краката си, Станислав Костов получи дълъг извеждащ пас и излязъл очи в очи с Харуби го преодоля за 1:2.

Мартин Райнов в 85-ата минута изравни с глава. В последните секунди на добавеното време Даниел Младенов вкара своя втори гол в двубоя и така донесе победата на своя отбор.

Тя бе първа за "орлетата" на Лаута от 1973 насам и изобщо сефте в елита на българския футбол.

След срещата устатият бос на плводивчани Христо Крушарски подивя от ярост. Той заплаши, че ще изгони почти целия отбор и ще доиграе сезона с юноши, за да изпадне Локо в Б група. 

ВИЖТЕ КАКВИ ЗАПЛАХИ ИЗБЪЛВА КРУШАРСКИ!