Чутовна драма в Коматево! Бултраси нападнаха Митов с псувни и метла

Супер екшън се разигра преди малко на базата на Ботев в Коматево, предаде наш пратеник под тепетата. Там 20-ина фена на "канарчетата" чакаха над 1 час да зърнат новия треньор на клуба - Николай Митов. След като бе представен на брифинг, наставникът се прибра в съблекалнята. Феновете пък го чакаха навън до оградите. 

Те помолиха репортер на Sporta.bg да викне Митов и да го помоли да се яви пред насъбралите се тях. Така и стана, а Митов склони и се престраши да дойде на крака до бесните привърженици.

Още щом приближи феновете засипаха Ники Митов с канонада от псувни. 

"Махай се, говедо. Ето ти метла, измети се сам. Не си желан. Ще бъдеш тероризиран както на стадиона, така и извън него, докато си в нашия клуб. Някой може да не идват на стадиона докато ти си тук, но други ще сме на всеки мач и ще те плюем, обиждаме и целим с каквото имаме под ръка, докато не се махнеш. Разбери, не те искаме в нашия клуб.  Не ни интересува колко си работлив, какви са ти плановете, и така нататък. Не те познаваме, не те мразим. В Ботев просто място за говеда като теб няма. Ти си едно футболно недоразумение! Отивай си в Септември. Работи си спокойно и си вади прехраната. Тук не си желан. Днес ти го казваме като на човек, от утре няма да е така" категорични бяха привърженици на Ботев.

Те са непреклонни в исканията си този наставник да не води любимия им клуб. Задава се сериозна война между бултрасите и босовете на Ботев. Единият собственик на "канарчетата" Румен Чандъров тропна по масата и сложи протежето си Ники Митов на поста треньор. Бизнесменът заяви още преди време, че няма да допусне феновете да му се месят в делата. да видим дали сега Чандъров ще се поддаде на натиска или ще удържи на думите си...