(ВИДЕО) Реакцията на Лудогорец по време на жребия за ШЛ

Играчите на Лудогорец изгледаха на живо жребия за Шампионска лига. Радост и забава властваше в залата, когато шампионите разбраха с кои отбори ще трябва да мерят сили.

Светослав Дяков заяви, че Арсенал и ПСЖ са фаворитите в групата. Четвъртият отбор, който допълва компанията, е добре познатият на разградчани Базел. Дяков коментира пред Дарик радио още, че "орлите" излизат в мачовете си срещу именитите си съперници, за да трупат точки.

"Който и да ни се беше паднал, беше ясно, че ще е трудно. Аз лично се радвам, че ще излезем срещу такива съперници. Радвам се, че ще мерим сили с толкова големи отбори", започна Дяков.

Другите българи, които ще ритат по европейските терени са Георги Милано с ЦСКА М и Михаил Александров в Легия (Варшава). Миланов ще играе срещу бившите отбори на Димитар Бербатов - Байер (Леверкузен), Тотнъм и Монако. Мошо Александров пък отново ще играе срещу Кристиано Роналдо и Реал М. Както и срещу Борусия Д и Спортинг (Лисабон).

"Не, не завиждам на Мишо Александров, че пак ще играе срещу Реал Мадрид. Единствените отбори, които исках да избегна, са Базел и Реал, но това е жребият, каквото отреди. Доволен съм. Пожелавам успех на Мишо Александров и Георги Миланов", продължи полузащитникът на шампионите.

"Доста често се засичаме с Базел, ще играем с тях. Аз мисля, че имаме сили да побеждаваме", добави Дяков.

"ПСЖ е страхотен отбор, доминант във Франция, върви нагоре в Европа. Големи отбори. Чест е да играеш срещу тях".

"Арсенал исках да ни се падне. Той е любим отбор на брат ми. Щастлив съм. Всеки би искал да се изправи срещу тези отбори", коментира още халфът.

"Рано е да говорим до къде можем да стигнем. Всеки мач ще излизаме с настроение, да трупане точки".

"Не знам кой ще свърши първи – ясни са фаворитите – Арсенал и ПСЖ. Но във футбола има неочаквани развръзки", сподели Дяков.

 

Колкото до това какво е състоянието му след като получи травма срещу Виктория Пилзен преди няколко дни, футболистът обясни: „Всичко е наред, постепенно се възстановявам“.