Дерменджиев: ще вземем точки и се целим в третото място

снимка: ludogorets.com

Лудогорец ще играе срещу отборите на ПСЖ, Арсенал и Базел в груповата фаза на Шампионска лига. Това отреди жребият, който се тегли днес Монако. Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че шампионите се стремят към третото място в Група А.

"Няма как да бъда недоволен, все пак става дума за жребий за Шампионска лига. Който и да се падне, това са силни отбори. Базел ни е стар познайник. Ние имаме възможност да вземем точки", започна Дерменджиев.

"Аз не съм се надявал за някоя група, чаках да видя къде ще идем и тогава да коментирам. Не сме си омръзнали с Базел. Познаваме се добре, но ние натрупахме опит и сега ще сме различни", каза още специалистът.

"Сега се надяваме на толкова точки, че да ни даде третото място".

"Още е рано, но мисля, че ПСЖ ще завърши първи групата. Сега може да проверите състава на ПСЖ и ще видите за какви играчи става дума там".

"След жребия всичко е нормално. Още не знаем програмата. Ние се готвим за тренировка. Отборът реагира емоционално. Те са настроени да играят, независимо срещу кого. В крайна сметка това са най-добрите отбори в Европа", сподели за първите реакции в отбора наставникът.