(СНИМКИ) Юнайтед представи Ибра, той обеща да запише името си в историята на клуба

галерия:

Сагата около Златан Ибрахимович приключи официално и със щастлив край за Ман. Юнайтед. "Червените дяволи" обявиха привличането на Ибракадабра. Това стана със съобщение на официалния сайт и стана броени минути, след като английският гранд подгря феновете си за новината с кратко клипче в социалните мрежи. 34-годишният швед подписа едногодишен договор като свободен агент.

 

4158408„Изключително се радвам, че се присъединявам към Манчестър Юнайтед и очаквам да започна да играя във Висшата лига. Няма да ви изненадам като кажа, че нямам търпение да започна да работя отново с Жозе Моуриньо. Той е фантастичен треньор и съм готов за това ново и вълнуващо предизвикателство. Напълно съм доволен от досегашната си кариера и пазя невероятни спомени. Искам да си направя такива и от престоя си в Англия. Да запиша името си в историята на този отбор“, обясни Ибрахимович.

4158407

„Златан не се нуждае от представяне. Неговата статистика говори за това. Ибра е един от най-добрите нападатели в света и е футболист, който винаги дава 100%. Спечелил е шампионските титли в най-важните клубни шампионати в света, а сета има шанс да триумфира и в най-силното първенство. Сигурен съм, че талантът му ще удовлетвори изискванията на феновете на Манчестър Юнайтед, а опитът му ще е незаменим при изграждането на младите футболисти в отбора“, коментира Жозе Моуриньо.