Евро 2016 с Влади Въргала: Белгия е озлобен за успехи отбор, но Уелс ще ги приземи

Тази вечер ще се състои вторият четвъртфинал на Евро 2016. В него фаворитът Белгия излиза срещу дебютанта Уелс, който заедно с Исландия шашка футболния свят. Дали роякът от звезди в състава на Белгия ще ужили смъртосносно островитяните или пък Гарет Бейл и компания не пазят скрити козове - ще разберем довечера. Един от звездните анализатори на Sporta.bg Влади Въргала даде своята прогноза. Специално за Sporta.bg обичаният от всички българи режисьор и актьор разкри какво очаква да се случи в чаканият от феновете двубой.

ЕТО Я ПРОГНОЗАТА НА ВАЛДИ ВЪРГАЛА:

УЕЛС - БЕЛГИЯ - ДА СЕ КЛАСИРА - УЕЛС

Това е труден за прогнозиране двубой, в който се срещат два тима, които показват изключително борбена игра и дух. На мен белгийците ми изглеждат така да се каже - озлобени за успех. Те са считани за златно поколение и наистина отпадане от Уелс ще бъде прието на нож в родината им.

Няма как да скрия обаче, че когато чуя Белгия и футбол в едно изречение - ми звучи малко бозаво. Не са достигнали такова ниво, че да ги слагаме при големите футболни сили. Ето защо Уелс има своите шансове. Не крия, че предпочитанията ми са именно "драконите" да продължат към полуфинала. И мисля, че точно така ще стане. Освен, че имам таково усещане - съм убеден, че са надъхани на 100 процента. 

Евро 2016 навлезе във фазата, където мачовете са наистина интересни. Вижда се, че вече силни и слаби тимове нема - всички са силни и всеки може да бие всеки. ролята на фаворит на Белгия ще й изиграе лоша шега. Уелс досега показват, че не се притесняват от съперник, който борави добтре с топката и я притежава повече. 

Не знам дали в редовното време или след продължения или пък след дузпи - но моето мнение е, че Уелс ще отстрани Белгия и ще ги приземи. 

Едно време иамше лаф, че Белгия е провинцията на Европа, а изведнъж станаха сърцето на Стария континент. Стига им толкова...

Очаквайте утре - отново прогнозата на Влади Въргала за мегасблъсъка Германия - Италия!