Цветомир Найденов за плана на Божков: Стадион бижу, 30-годишно издължаване на НАП и 35 процента за кредиторите

снимка: lap.bg

Дясната ръка по футболните въпроси на Васил Божков Цветомир Найденов, който предаде внесе оздравителен план за ПФК ЦСКА АД, разкри, че в документите е заложено изграждането на нов стадион за 35 хиляди зрители. Найденов, който незнайно защо се бе пуснал по къс панталон, също така съобщи, че ще бъдат изчистени на 100% дълговете на клуба към НАП. Те са 14 милиона лева.

"Очаквам нашият план да бъде приет. Той напълно удовлетворява данъчните, всичко към НАП ще се изплати. В плана има заложен проект за нов стадион с 35 000 седящи места, който може да приеме полуфинал в Шампионската лига. Дълговете към НАП са около 14 милиона и той ще бъде покрит на 100%. Служители и кредитори - 35%", каза Цветомир Найденов.

"Срокът за погасяване на дълговете към НАП е 30-годишен, което прави по 900 000 лева на година. А може и по-рано. Нови футболисти? Нека първо се приеме планът, а после ще се мисли за футболисти и всичко останало. Планът на Ганчев? Този план е подаден от Паслар и адвоката, който искаше да прекръсти ЦСКА на ФК Лупи и бе подал две молби за закриване на клуба. Фирмите, които ще участват, ще ги видите в плана. Само ЦСКА!", завърши Найденов.