Разгеле: Петев се сети за играч от носителите на Купата

снимка: БГНЕС

Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е повикан в групата на "А" националния отбор на България за "Kirin Cup" 2016 на мястото на Пламен Гълъбов. Бранителят на "Литекс" е получил мускулна травма по време на двубоя на младежкия национален отбор срещу Мексико от международния футболен фестивал Тулон.

Все пак, националният селекционер се престраши да повика играч от аматьорски отбор, след като в предишните си медийни изяви си заслужи подигравките и омразата на "червените" фенове за изказването, че отборът на ЦСКА е в трета дивизия и нивото е много ниско, затова е "смешно" да се очаква футболист на Христо Янев да е в националния.

Футболисти от „А“ националния отбор и селекционерът Ивайло Петев ще вземат участие в среща с представители на медиите в петък, 27 май, от 19:00 ч., на стадион „Васил Левски“ в София. Срещата е планирана да се проведе на лекоатлетическата писта на стадиона, като при неподходящи метереологични условия ще бъде проведена в зала „Родина“.

Веднага след края на демонстративния мач ще започне тренировката на отбора, която е открита за представителите на медиите в първите петнайсет минути.