ЦСКА започна годината под морското равнище, но завърши блестящо (ВИДЕО)

снимка: SPORTA.BG

„Започнахме под морското равнище, но успяхме да завършим по блестящ начин“, това заяви изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков, предаде репортер на БГНЕС. Отборът на ЦСКА спечели Купата на България за 20-ти път в историята си, след като победи Монтана с 1:0 във финала на турнира, игран на Националния стадион „Васил Левски“.

„Оценявам постижението на отбора като един заслужен и добър завършек на всичко, което стана с ЦСКА. Поздравления за огромния труд през годината. Сега е време да се порадваме всички ние и привържениците ни.

Поздравявам прекрасната ни публика, която днес за пореден път беше фантастична и винаги следва отбора и в най-трудните моменти. Прекланям се пред тях и им се възхищавам. Всяка една Купа е много ценна, защото е поредната, която влиза в богата витрина на ЦСКА.

Настоящият трофей обаче е с по-висока стойност, защото тимът през цялата година беше в аматьорския футбол и едва ли някой е вярвал, че ние ще сме днес победители. ЦСКА показа прогреса си през годината.

Отборът ни е съставен изцяло от български състезатели и се надявам да продължим развитието си в бъдещето. Тази година беше прекрасна за налагане на юношите на клуба ни и поздравявам Христо Янев за смелостта да наложи тези момчета и да покаже техния потенциал“, каза Марков.