Левски подема кампания да запознае първолаците с живота на Дякона (ВИДЕО)

снимка: levski.bg

Официалният сайт на Левски публикува съобщение, в което призовава феновете да присъстват на благотворително тържество, част от кампанията "Левски в училище".

"След дългата зимна пауза е време за нова среща с любимия отбор. Имаме удоволствието да Ви поканим на благотворително тържество, на което ще се запознаете с футболистите на представителния отбор за пролетния дял на първенството.

Каним всички „сини“ сърца на изискан коктейл и търг. Събраните средства ще подпомогнат кампанията „Левски в училище“, която има за цел запознаване на всеки първокласник с историята на патрона на клуба Васил Левски, чрез безплатно предоставена книжка в подходящи за възрастта визия и формат.

Събитието ще се проведе на 16.02.2016 г. в зала „Сити Марк Арт Център“ на адрес бул. "Янко Сакъзов" № 30, от 19:30 часа. (бивше кино „Левски“). Водещи ще бъдат Иван и Андрей, а за доброто настроение допълнително ще се погрижат гост изпълнителите Орлин Горанов и Криско.

Всички желащи да присъстват, могат да си закупят покана след 09.02.2016 г. от офиса на клуба, на адрес: гр. София, ул. "Тодорини кукли" № 47, административна сграда. Цената на един куверт е 100 лева.

Заповядайте да поставим началото на Синята пролет!", пише на сайта на Левски.