(ВИДЕО) Гонзо нападна жестоко Херо и легендата Коловати - били забравени

снимка: Булфото

Спортният директор на Левски Георги Иванов съвсем се самозабрави. Пловдивчанинът не остана длъжен на Димитър Димитров - Херо и Илиян Стоянов - Коловати, които през последните дни го обсипаха с критики. "Синият" шеф изрази мнението си относно причините, поради които двамата често коментират случващото се на "Герена"ив частност некомпетентното управление на 26-кратните шампиони.

"Виждам, че Димитър Димитров пак се изявява по някакъв начин. Явно иска хората да не го забравят. Без да искам да го обидя. Пак говори за някакви десет играчи. Защо не ги вземе в Иртиш шест месеца преди да им свършат договорите, а искаше в Левски уж да ги доведе? Това не е лесно, тъй като всеки клуб иска да си задържи добрите състезатели". 

"Ама в България всеки си говори каквото иска, без да знае нещата от кухнята. Затова обяснявам как стоят нещата, за да може хората да ме разберат. За Илиян Стоянов няма какво толкова да обяснявам. Той никога не е бил фактор в Левски, няма и да бъде. Него са го забравили. Нека продължава да се изявява във "Фейсбук", заяви Гонзо.