Приятна изненада на "Мелууд" днес (СНИМКИ)

галерия:

снимка: liverpoolecho.co.uk

Легендарният капитан на Ливърпул Стивън Джерард тренира днес на базата на клуба заедно с бившите си съотборници.

Стиви Джи напусна родния си град през лятото, за да заиграе за американския Лос Анджелис Галакси и днес за първи път от май месец тренира с "червените".

По-рано този месец обаче Галакси отпадна от плейофите в МЛС и сега семейство Джерард се завърна в Ливърпул.

4151045

Днес легендата на клуба пристигна на тренировъчната база "Мелууд" и моментално бе "налазен" от репортерите, които му направиха един куп снимки.

Играчите на Юрген Клоп не получиха никаква почивка тази седмица, тъй като в сряда имат мач за Купата на Лигата, като в 1/4-финален сблъсък, те ще гостуват на Саутхямптън на "Сейнт Мери".

Към групата се присъедини и Даниел Стъридж, който лекуваше травма през последните осем седмици. На заниманието присъства и Филипе Коутиньо, който също ще е на разположение за срещата в сряда вечер.

4151043

Най-големият липсващ на "Мелууд" днес бе сегашният капитан на тима Джордън Хендерсън. Халфът счупи костица в стапалото си преди повече от месец, като още няма точна дата за завръщането му.

По време на заниманието бившият капитан размени няколко думи и с новия мениджър, от когото лично получи покана да вземе участие в заниманието.

4151042