Бейл и Роналдо отстреляха Ейбар (ВИДЕО)

снимка: БГНЕС/EPA

 С голове на Гарет Бейл и Кристиано Роналдо Реал Мадрид постигна една от постните си победи в испанската Примера дивисион, като срази с 2:0 един от добре представящите си тимове в Испания – Ейбар.

Домакините имат противоречиви резултати на свой терен, но с 20-те си точки заемат седма позиция дори след края на днешния двубой от 13-ия кръг. Реал Мадрид е с повече проблеми през сезона си, след като събраните 27 пункта единствено могат да поддържат дистанция от 6 до лидера Барселона.

Каталунците вчера спечелиха с 3:0 домакинството си на Реал Сосиедад, а вторият Атлетико (Мадрид) е с 29 точки, след като победи с 1:0 Еспаньол също в събота.

Кристиано Роналдо реализира 86-ата от 100-те дузпи, които вече е изпълнил в кариерата си, за да оформи крайното 2:0 в полза на „белия балет“ в 82-ата минута. В 43-ата Гарет Бейл след подаване на Лука Модрич бе дал ценен аванс на гостите преди почивката.

Роналдо вече има 9 гола през сезона, като по този показател дели третото място в Примера дивисион заедно с Агирече от Реал Сосиедад и Перес от Депортиво. Луис Суарес с 12 и Неймар с 14 имат повече от Кристиано, а Лионел Меси е едва с 4.


All Goals - Eibar 0-2 Real Madrid - 29-11-2015 HDby Gol-Live