Сърдиткото Димитър Бербатов минава метър след изцепката в Гърция

снимка: twitter

Димитър Бербатов няма да бъде глобяван заради неуважителното си поведение към треньора и феновете на ПАОК, при смяната му по време на мача срещу Габала(0:0) в Лига Европа.

Митко минава метър и няма да бърка в джоба си, защото има статут на недосегаем в солунския тим, твърдят медиите в Гърция. Друга причина за помилването на благоевградчанина може да е клауза в договора му, която го предпазва от санкции, посочват още изданията в южната ни съседка.

От ПАОК обаче отричат българинът да е застрахован от глоби. Клубът дори съобщи в подкрепа на позицията си, че вече веднъж той е бил санкциониран финансово, след като "Бентли"-то му се развали и той закъсня за тренировка

Вчера Бербо е имал среща с треньора Игор Тудор и спортния директор Франк Арнесен. На соарето Бербатов е поднесъл своите извинения и е обащал да не прави повече изцепки, докато носи екипа на "черно-белите".

Докога Игор Тудор и Митко ще спазват примирието помежду си - не се знае. Предвид трагичните резултати на ПАОК е възможно скоро хърватският специалист да се сбогува с поста си. Босът на ПАОК Иван Савидис вече се оглежда за нов наставник, който да замени Тудор на полусезона.