Примадоната Бербатов си показа номерата и в Гърция

снимка: PAOK FC

Димитър Бербатов често ръкомаха по терена, сърди се на треньорски решения и се цупи на фенските критики и медиите. Сега наш Митко си показа рогата и в Гърция. Още преди месец и половина първо Sporta.bg писа, че нападателят и треньорът Игор Тудор не се разбират и не могат да мелят брашно в една мелница. Тогава разни пишещи братя и колеги от уж авторитетни сайтове побързаха да изкарат материалът ни за "жълт"и "неверен" Е, кой сега е жълтият, колеги? И кой се оказа прав?

Благоевградчанинът бе сменен вчера 20 минути преди края в мача в Лига Европа ПАОК - Габала (0-0). Решението на наставника на солунчани Игор Тудор дори закъсня, защото за 70 минути на терена Бербо само разхождаше фланелката и повече вредеше, отколкото да внася увереност и класа.

Вместо да приеме смяната достойно - Митко видно се нацупи и отказа да поздрави треньора и съотборниците си на скамейката. Той се врътна като обидена ученичка и си тръгна от стадиона още преди мачът да е приключил. 

Реакцията му бе приета на нож от феновете на ПАОК, които са бесни, че откакто акостира в Солун Бербатов с нищичко не доказва, че може да е лидер на отбора и с това да оправдае баснословната си заплата.

Треньорът на "черно-белите" Игор Тудор също нахока Бербо и заяви: Той се разсърди, но няма право да се държи така неуважително. Реших да го заменя, защото имах нужда от друг тип играч в този момент", сопна се хърватинът.

Медиите в Гъция също засипаха Митко с критики. Според тях той се бунтува и защото в договора му има тлъсти клаузи за допълнителни бонуси при голове и добро класиране. Бербатов не само не вкарва редовно, а и ПАОК отпадна от Лига Европа, а в първенството едва крета в средата на класирането.