Лионел Меси с криптирано съобщение в Instagram

снимка: БГНЕС/EPA

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси публикува криптирано съобщение в социалната мрежа Instagram днес докато се възстановява от контузията си в коляното.

Аржентинецът пропусна последните три мача на Барса, след като получи травма в мача с Лас Палмас, но това далеч не е най-големият му проблем, тъй като е обвинен отново в укриване на данъци. Вчера стана ясно, че в скоро време Бълхата ще бъде призован в съда, като най-страшното, което го очаква са 22 месеца затвор. 

На снимката в Instagram Меси е облякъл тениска, на която пише "Paris". В описанието под изображението пише "And this is how i feel H......" (Ето така се чувствам). На снимката ясно си личи, че позицията, в която е застанал капитанът на Аржентина е образувал латинската буква Х.

В интернет пространтвото веднага се появиха предположения, какво ли означава това "H....". Според едни това е "Hacienda" (испанска дума за офис, в който си плащаш данъците), а според други, това е свещената дума "Hostia".

Испанският вестник "Diario Sport" предполага пък, че това е "Hoy" (от испански - днес), като по този начин суперзвездата показва на феновете си, че възстановяването му продължава с пълна сила.

От лекарския екип на Барселона се надяват Лео Меси да се завърне в игра за дербито с Реал Мадрид.

 

Y así estoy yo H.........😘😘😘

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) onOct 9, 2015 at 2:10am PDT