Бензема: Критиците много ме "харесват"

снимка: БГНЕС/EPA

Нападателят на френския национален отбор Карим Бензема заяви, че критиците го "харесват" прекалено много. Той не бе реализирал гол в 12 поредни мача за Франция, преди победата с 4:0 над Армения снощи.

Бензема вкара две попадения във вратата на арменците и асистира за гола на Антоан Гризман. Футболистът на Реал Мадрид отрече, че не се чувства щастлив, когато играе с националната фланелка.

"Щастлив съм когато се присъединявам към отбора. Чувал съм, че някои твърдят, че нямам желание да играя за Франция, но те грешат. Искам да спечеля трофеи с отбора.

Не знам защо има толкова спекулации около мен. Може би някои хора имат много проблеми, тревоги или пък ме "харесват" много", сподели нападателят на Франция.

Бензема, който в момента е голмайстор на Ла Лига с 6 гола, бе изваден през второто полувреме, заради проблем с подколянното сухожилие, но селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан заяви, че не е нищо сериозно.

"Той изпитваше лек дискомфорт, но не е нищо сериозно. Ще разберем какво точно има, след тестовете в петък (днес)", заяви Дешан.

Франция ще гостува в приятелска среща срещу Дания в неделя.