Любо Пенев на среща с Гриша Ганчев

снимка: БТА

Любослав Пенев, последният треньор в професионалната ера на ЦСКА, се е срещнал с част от ръководството на клуба. В заведение в столичния квартал „Драгалевци“ славният нападател е бил на една маса със собственика Гриша Ганчев и изпълнителния директор Пламен Марков.

Сбирката е била два дни преди общото събрание на феновете на ст. „Българска армия“, което е в неделя сутринта. След като напусна ЦСКА, Пенев се показа публично единствено на стадион „Местая“ във Валенсия, където гледа мач на бившия си испански тим. Възможно е тримата да са се оказали случайно в един и същи ресторант, при което да са коментирали „на крак“ последните събития.

Пенев бе треньор на „Литекс“ при Ганчев и стана шампион. На общото събрание на феновете ще бъде обсъдена и срещата при премиера Бойко Борисов.

Министър-председателят даде зелена светлина да се търсят всички законови начини да се помогне на изпадналия в криза ЦСКА.

Какви са те обаче все още не е ясно. Присъствалите на срещата се очаква да кажат повече подробности, за да няма „скрито-покрито“.

След края на първата подобна инициатива, на която се очаква и първо появяване на Ганчев като ръководител в ЦСКА, ще е мачът срещу „Беласица“.

„Червените“ влизат в него след седем поредни победи и 35:0 голова разлика. Сигурно е едно - не се планира сливане на ЦСКА и „Литекс“. Така че армейците ще продължат участието си във „В“ група и Купата на България, посочва "Труд".