Литекс хвърля всичко срещу Левски

снимка: Булфото

Старши треньорът на Литекс Лауренциу Регекампф ще може да разчита на най-добрите си футболисти в дербито срещу Левски. Двубоят е утре от 20.00 часа в Ловеч.

Единствено капитанът Страхил Попов е наказан. Контузените Милчо Ангелов и Румен Руменов вече са възстановени, но по-късно днес ще стане ясно дали ще попаднат в групата за мача. При отсъствието на Попов като десен защитник Регекампф има на разположение Илия Мунин, който рядко попада в състава.

Не са изключени и други варианти за поста десен бек като Илия Миланов, който напоследък не попада в титулярния състав.

Днес следобед футболистите на Литекс, на които Регекампф ще разчита срещу "сините" ще гледат двубоя на втория отбор от "Б" група срещу Поморие, а след това заминават на лагер, където ще останат до мача с Левски.

Старши треньорът на Литекс Лауренциу Регекампф за пореден път отказа да говори преди мач на отбора. За двубоя утре е осигурено засилено полицейско присъствие. Над 100 служители на реда ще охраняват района на градския стадион в Ловеч, подстъпите към него и двете агитки. На съоръжението няма да се допускат лица в нетрезво състезание, както и с пиротехнически средства.