ЦСКА без Галчев и Колев

снимка: БГНЕС/EPA

Останалите от миналия сезон асове Борис Галчев и Стоян Колев няма да бъдат в групата на ЦСКА за гостуването срещу четвъртодивизионния „Сарая“ за Купата на България, съобщава "Труд". Треньорът Христо Янев даде почивка и на защитника Ангел Грънчов. Тримата ще се готвят в София за неделния двубой от „В“ група срещу „Велбъжд“ на „Българска армия“.

Останалите титуляри на ЦСКА ще пътуват за Пазарджик, където е култовият двубой срещу „Сарая“. Много е вероятно 14-годишният Валентин Антов, племенник на Анатоли Нанков, отново да бъде пуснат като титуляр. Янев редовно дава шанс на хлапето, връчи му и капитанската лента. На вратата на ЦСКА ще застане Анатоли Господинов. В отбора има договорка - Колев пази в шампионата, а резервата му - за купата.

Станислав Маламов е почти възстановен от счупването на костица на крака. Очаква се халфът да поднови тренировки до седмица. Повече време е необходимо за възстановяването на Александър Александров и Момчил Цветанов, които се оправят след операции на колената.