Трансферни слухове и новини от последните 24 часа

снимка: БТА/AP

"Скай Спортс": Огромното желание на Фабио Борини да се докаже на "Анфийлд" сякаш е към своя край. Италианският Интер е предложил 6 милиона паунда за правата на италианския нападател, като му предлага 4-годишен договор.

"Дейли Мейл": Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал се е отказал от късна оферта за защитника на Байерн (Мюнхен) Данте. През лятото "червените дяволи" показаха интерес към футболиста, но Ван Гаал е останал недоволен от физическото състояние на бразилеца.

"The Тelegraph": В крайна сметка Реал Мадрид се е съгласил да плати 40 милиона евро за правата на Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед. Трансферната сага на лятото е към своя край, след като стана ясно, че стража отдавна е договорил личните си условия, а наскоро и двата клуба са се разбрали по между си. Очаква се трансферът да бъде обявен днес или утре.

"The Telegraph": Ръководството на Манчестър Юнайтед е съобщило на Хавиер Ернандес, че може да си търси нов отбор. До края на трансферния прозорец остават по-малко от 48 часа, а най-голям интерес има от Байер (Леверкузен).

"Дейли Стар": Арсен Венгер готви изненадващ трансфер, след като стана ясно, че французинът иска да привлече Рияд Махрез от Лестър. 

"Съндей Мирър": Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж смята да се завърне в групата на тима за мача срещу Кристъл Палас на 8 ноември.

"Дейли Стар": Байерн (Мюнхен) се присъедини към Пари Сен Жермен в битката за подписа на Шеймъс Колман от Евертън. Немският шампион е готов да предложи 18 милиона за правата на десния защитник.

"Gazzetta dello Sport": Отборът на Челси е готов да вдигне офертата си за Пол Погба от Ювентус на 150 милиона евро. От ръководството на "старата госпожа" обаче нямат намерение да се разделят с Погба това лято без значение от трансферната сума.

"Скай Спортс Италия": Ювентус се сбогува с мечтите си да привлече Юлиан Дракслер от Шалке и поради тази причина ще опитат да вземат Ерик Ламела от Тотнъм.