Барселона отново с пестелива победа (ВИДЕО)

снимка: FC Barcelona

Отборът на Барселона постигна втора поредна победа с 1:0 в испанската Примера дивисион, след като снощи се наложи с минималния резултат срещу Малага. Единственото попадение реализира Томас Вермаален, който замества в титулярния тим Жерар Пике.

Каталунците отбелязаха още в четвъртата минута, но попадението беше отменено заради нарушение на Луис Суарес срещу Марко Анхелери. Малага бяха близо до изключително попадение - Серхио Бускетс сбърка при изнасянето на топката, като кълбото попадна в Хуан Карлос, който виждайки, че Клаудио Браво е излезнал напред, се опита да го прехвърли от около 60 метра, но неуспешно.

Барселона след масиран натиск през второто полувреме успя да поведе в резултата. Централният бранител Томас Вермален се оказа на точното място и с премерен удар реализира единственото попадение в мача.

След два кръга Барселона има 6 точки, след като в миналия кръг спечели с 1:0 и срещу Атлетик (Билбао) на "Сан Мамес". Малага остава с 1 точка след равенството срещу Севиля миналия уикенд.