Даниел Стъридж започна тренировки

снимка: Guliver/Getty Images

Английският нападател на "Ливърпул" Даниел Стъридж започна тренировки с първия тим за пръв път от май месец на тренировъчната база на "червените" "Мелууд". Стъридж претърпя операция на бедрото и лекуваше контузията дълго време. 25-годишният футболист пропусна голяма част от миналия сезон заради различни травми в ахилеса, бедрото и прасеца, като изигра едва 18 мача.

Стърдиж беше опериран и прекара възстановяването си в Бостън под ръководството на лекарски екип на собствениците на "Ливърпул" "Фенуей Спортс Груп".

Той се завърна напълно възстановен в града на Бийтълс в края на миналата седмица, а вчера зарадва феновете на отбора, като проведе първото си занимание с отбора.

Във вчерашната сесия Стъридж се подготвяше по индивидуална програма с помощниците на Брендън Роджърс. На същата тренировка не бе забелязан капитанът на мърсисайдци Джордан Хендерсън, който пропусна гостуването на Арсенал (0:0) от третия кръг на Висшата лига заради травма, получена във втория мач от сезона срещу Борнемут (1:0)

"Стандарт"