Левски разчита на ФИФА да подсили състава за Черно море

Левски“ таи надежди да получи двойно разреше­ние от световната федера­ция по футбол в последния момент и да включи и на­падателите в групата за мача от 4-ия кръг на „А“ група срещу „Черно мо­ре“, пише „24 часа“.

До края на работния ден в петък ФИФА може да изпрати служебните картотеки на Атанас Курдов и Умар Диаби и най-после Стойчо Стоев да за­играе и във вариант с чист нападател.

Все още обаче е сериозна възможността това да стане чак през следващата седмица и „си­ните“ да са с новопривлечените си нападатели едва за домакинството на „Монтана“ на 15 август от 5-ия кръг на първенство­то.

Ясно е, че едва около 24 часа преди сблъсъка край морето Стойчо Стоев ще разбере може ли да ползва поне Курдов, или и двама­та с Диаби срещу „моряци­те“, които шокиращо от­краднаха купата на Бълга­рия под носа на „Левски“ на 30 май.

Без да са сигурни в това, избраниците на Стоев ще отлетят за морската ни столица в петък. Шефове­те им решиха, че отборът е натрупал повече умора от гостуванията до Пловдив и Разград, и решиха да не се бие път с автобус до Варна преди мача. „Сини­те“ пътуват с редовен полет, а след срещата се връ­щат в София с автобуса си.