Звездата на Литекс: Тази година се борим за титлата

галерия:

снимка: БГНЕС

"Смятам, че тази година сме много силни и перспективата е наистина да спечелим титлата", обяви звездата на Литекс Данило Асприя, който днес бе награден за най-добър игра на първи и трети кръг на "А" група, предаде репортер на БГНЕС.

Ловчанлии се намират на върха на класирането след 3 изиграни мача, а колумбийското крило се отчете с голове срещу Лудогорец и Монтана до този момент.

"Преди всичко бих искал да благодаря за тези награди. Това е израз на моите усилия в играта за този отбор. Бих искал да благодаря и на моите съотборници, както и на ръководството на клуба, което ме поддържа по всяко време", сподели Апсрия след награждаването.

4146106

"В началото, когато дойдох, сезонът беше труден, защото имахме много нови състезатели, но с течение на времето тръгнахме по пътя си. Сега сме сдружение с мисълта за обща игра и смятам, че започнахме добре и ще постигнем онова, за което сме тръгнали", допълни колумбиецът.

4146105

"Ние сме в борбата за титлата. Но борбата не е само с Лудогорец, всички отбори от "А" група са наши съперници. Смятам, че тази година сме много силни и перспективата е наистина да спечелим титлата.

4146107

Най-сериозен конкурент ни е Лудогорец, защото е шампион, но освен това има 4-5 отбора, като Берое, Левски. Всичките ни мачове ще бъдат трудни", каза още асът на "оранжевите". /БГНЕС