Уникален подарък от Роналдо за агента му

снимка: БГНЕС/EPA

Уникален подарък е получил най-влиятелният футболен агент в света Жорже Мендеш на сватба си от своя кум - Кристиано Роналдо. Според няколко португалски издания звездата на Реал Мадрид е купил на новото семейство малък гръцки остров.

На впечатляващата сватбена церемония в Порто присъстваха повече от 400 души, сред които и други играчи на Реал - Пепе и Фабио Коентрао, но надали някой от гостите е успял да зарадва Мендеш с по-добър подарък от Роналдо. Според португалските издания "Мове Нотициас" и "Рекорд" трикратният носител на златната топка е извадил няколко милиона евро от джоба си, за да купи гръцки остров. Сериозната финансова криза в Гърция принуди управляващите да пуснат в продажба част от многобройните острови на територията на страната, като цената варира от 3 до 50 милиона евро, допълва се в информацията.

Засега обаче новината остава непотвърдена, а името на Роналдо често е забърквано в неверни информации. По-рано тази година екипът на футболиста трябваше да отрича новината, че той е дарил 8 милиона долара за пострадалите от земетресението в Непал, като Роналдо все пак призова всичките си фенове да помогнат на бедстващата страна. Преди 3 години подобна фалшива новина отново се завъртя в медиите - този път с твърдението, че португалецът е дал 30 милиона долара на фондацията "Save the Children" в Сомалия. /БГНЕС