Бербатов преговаря с Астън Вила, потвърди Стенли

снимка: Facebook Димитър Бербатов

Стилиян Петров потвърди пред екип на bTV, че Димитър Бребатов и Астън Вила преговарят за трансфер на нападателя в клуба от Бирмингам. Стилиян не разкри подробности, но се очаква в близките часове да има развитие по темата.

Водещите английски медии веднага разпространиха информацията на bTV и коментираха, че трансфера е почти сигурен.

В същото време завърналия се в Примера дивисион отбор на Бетис (Севиля) е опитал да привлече Димитър Бербатов, призна треньорът на тима Пепе Мел, цитиран от сайта 6cero.es.

"През юли се свързахме с агента на футболиста Емил Данчев, за да му изпратим нашата оферта. Но след като се намесиха английските клубове, ние нямахме много шансове, коментира още треньорът.

Бетис продължава да попълва състава си, за да бъде конкурентен при завръщането си в елита. Холандският плеймейкър Рафаел ван дер Ваарт изглежда като най-сериозното име до момента в състава, а другите нови попълнения са двама защитници и двама полузащитници.

 

Събрахме се..:))))Together again..:))))

Posted by Dimitar Berbatov on Monday, August 3, 2015

"С евентуалното привличане на Бербатов, Бетис можеше да се подсили с един от най-класните нападатели в световния футбол, който има на визитката си и голмайсторската корона на английската Висша лига, но този трансфер вероятно няма как да се случи, пише в своя коментар изданието.

Пабло Освалдо, Един Джеко, младокът Мортен Йодегор и Марко Асенсио продължават парада на имената, които Бетис се стреми да привлече.

В късните следобедни часове на неделния ден, бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров направи кръщене на своя син Кристиян. Той и неговата съпруга бяха любезни да разрешат на екип на БТВ, дискретно да присътства на това толкова красиво събитие. Сред гостите и най-близките приятели в църквата "Света Неделя" в столицата бяха и нашите футболни звезди Мартин Петров и Димитър Бербатов.