Трансферни слухове и новини от последните 24 часа

снимка: БТА/AP

"Манчестър Ивнинг Нюз": Манчестър Юнайтед е готов да привлече още един вратар, ако Давид де Хеа бъде продаден на Реал Мадрид. Серхио Ромеро ще продължи да е резерва, като се очаква стражът на Аякс Яспер Силесен да застане между гредите.

"Спорт Билд": След като Франко ди Санто напусна Вердер (Бремен) и премина във Волфсбург, клубът от бундеслигата му търси заместник. За сега от ръководството са набелязали Димитър Бербатов, който е свободен агент, след като договорът му с Монако изтече в края на лятото.

"Мирър": Отборът на Ливърпул също ще преследва трансферната цел на Манчестър Юнайтед за това лято - Томас Мюлер от Байерн (Мюнхен). В немския гранд са обедени, че нападателя няма как да си тръгне от "Алианц Арена", но това по никакъв начин не отказва двата най-успешни английски отбора.

"Дейли Мейл": Тотнъм също се нареди на "опашката" за Рики Ламбърт от Ливърпул. През миналия сезон "червените" закупиха тарана от Саутхямптън за 4,5 милиона паунда, като сега ще искат максимално близка цена, за да продадат Ламбърт, към когото има интерес и от Уест Бромич Албиън.

"The Independent": Реал Мадрид се завърна към мисия "Давид де Хеа", след като успя да обеди Серхио Рамос да остане на "Сантяго Бернабеу". 

"Дейли Мейл": Кошмарът за Марио Балотели, наречен "Анфийлд", е на път да свърши. Италианският Болоня иска да откупи нападателя, като сумата, искана от "червените" е около 7 милиона паунда. Сампдория също с интерес към Балу.

"Марка": Серхио Рамос е на крачка от нов договор с Реал Мадрид, който ще го остави в испанската столица до лятото на 2020 година. Неговата заплата обаче ще бъде намалена, като бранителят ще получава по 9 милиона евро на сезон.

"Corriere dello Sport": Във вторник следобяд е имало неофициална среща между агента на Фернандо Йоренте и ръководството на Арсенал, като двете страни са обсъждали евентуален трансфер.

"The Sun": Манчестър Юнайтед няма да прави повече опити да си върне Кристиано Роналдо от Реал Мадрид, след като на "Олд Трафорд" са получили писмо, че португалецът ще струва 115 милиона евро на "дяволите".