Стойчо Стоев: Заминаваме за Разград с 16 футболисти

снимка: БГНЕС

Левски няма да играе като обречен срещу Лудогорец, въпреки че сините разполагат само с 16 футболисти за предстоящото гостуване в Разград. Мачът от третия кръг на българската "А" група е насрочен за 21 часа в събота.

"Групата е само 16 човека, като 7 от тях са наши юноши. Такава е ситуацията. На младите момчета им липсват увереност и опит, така че нещата ще стават бавно, но това съм го казвал много пъти", заяви старши треньорът на Левски Стойчо Стоев на пресконференция преди заминаването на сините на лагер за мача в Разград.

"Въпреки че игра 45 минути за националния отбор за юноши, Божидар Краев е в добро състояние и ще може да играе. Можехме да отхвърлим тази покана, но тя носи престиж както за футболиста, така и за клуба", добави специалистът.

"Вече може би се повтарям, когато казвам преди всеки един мач, че просто очаквам да играем добре, защото момчетата имат нужния хъс и желание. Картотеки за нападателите няма, но затова си има обективни причини. Надявам се в скоро време да можем да разчитаме и на тях. Сега нещата изглеждат като от преди много години - група от 16 футболисти и само две смени."