Челси срази и Барселона след дузпи (ВИДЕО)

снимка: chelseafc.com

Отборите на Челси и Барселона изиграха контрола на приятелския турнир "Internationa Champions Cup", която завърши при резултат 2:2, а при изпълнението на дузпите надделяха играчите на Жозе Моуриньо.

Това е втора поредна победа за "сините" след изпълнение на 11-метрови удари и второ поредно поражение за каталунците.

Еден Азар даде преднина на лондончани още в 10-тата минута на първата част след брилянтна солова акция, която започна от границата на наказателното поле и в крайна сметка завърши с попадение на белгиеца.

След почивката обаче играчите на Луис Енрике поеха контрола над двубоя и първо Луис Суарес се възползва от грешка в защитата на противника, за да изравни, а след това и Сандро Рамирес се разписа за пълен обрат. 

В заключителните минути от двубоя Гари Кейхил отново направи резултата равен, след като Жорди Масип не се намеси добре при центриране и това помогна на централния бранител да го прехвърли след удар с глава. 

При изпълнението на дузпите, играчите на Моуриньо реализираха и четирите си опита, като с гол се отчете и новото попадение Радамел Фалкао - второ поредно точно изпълнение във втори мач за колумбиеца. 

Каталунците от своя страна направиха два пропуска, чрез Жерар Пике и Ален халилович, след което Лоик Реми донесе успеха на тима си.