Трансферни слухове и новини от последните 24 часа

"Дейли Мейл": Отборът на Атлетико (Мадрид) ще поднови интереса си към халфа на Арсенал Санти Касорла, в който ръководството вижда перфектния заместник на напускащия Арда Туран. Треньорът на "дюшекчиите" опитва да привлече испанеца от две години насам, но всеки път офертите му са отхвърлени моментално.

"Спорт": Английските Арсенал и Ливърпул се впускат в битка за крилото на Барселона Педро. Изданието твърди, че двата тима са говорили вече с агента на футболиста, който има желание да смени отбора си, тъй като не намира място в стартовия състав. В битката за подписа му е още и френският шампион Пари Сен Жермен.

"Медиясет": Отборът на Интер планува да направи размяна с английския Тотнъм, като "шпорите" може да получат Джердан Шакири, но условието за това се казва Ерик Ламела.

"Гардиън": Нападателят на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси се приближава към турския гранд Фенербахче. Изданието твърди дори, че холандецът е договорил личните си условия с отбора от турската Суперлига.

"Съндей Телеграф": Отборът на Манчестър Сити е готов с третата си и последна оферта за крилото на Ливърпул Рахийм Стърлинг, като в следващите дни се очаква тя да бъде изпратена на "Анфийлд". Сумата, която "гражданите" могат да предложат в момента е 50 милиона паунда.

"Дейли Стар": Натаниъл Клайн искал да се присъедини към Манчестър Юнайтед през лятото, но оферта от "червените дяволи" така и не пристигнала и той трябвало да се "примири" с договор с мърсисайдци.

"L'Equipe": Вратарят на Тотнъм Юго Лорис изчаква решението на Давид де Хеа - дали ще премине от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид. Ако това се случи, френският страж е готов да продължи кариерата си на "Олд Трафорд".

"Метро": Английският Арсенал е приготвил оферта на стойност 25 милиона евро, с която ще опита да купи Карим Бензема от Реал Мадрид.

"The People": Нападателят на Куинс Парк Рейнджърс Чарли Остин очаква оферта от Челси. Таранът е доволен от евентуалната сума, която ще получава на "Стамфорд Бридж" и няма никакво намерение да премина в Лестър.