Очакват Гриша Ганчев при ЦСКА в Тетевен днес

снимка: БТА

Гриша Ганчев най-вероятно ще посети ЦСКА днес на лагера в Тетевен. Новият собственик се прибра в България и ще пътува към Ловеч. Очаква се да направи лека отбивка към стадиона в планинския град.

Тимът на Христо Янев се поти здраво в доста добри условия, които предлага градчето. Единственият проблем засега са жегите в България.

Заради огромния интерес БФС премести жребия за Югозападната “В” група в по-голяма зала. Той ще бъде на 27 юли от 11 часа в “Пресклуб България”. Обикновено се теглеше в малката заличка откъм сектор “В” на националния стадион.

Всички отбори от групата са гарантирали, че искат да играят домакинските си мачове срещу ЦСКА и евентуално “Локо” (Сф) на своите стадиони.

Няма проблеми дори за новак като “Чико” (Бяга), защото само на 5 километра от селото е Брацигово, където разполагат с един от най-модерните стадиони в България, който е на ниво “А” група.

Единственият проблем остава охраната, като със сигурност МВР ще иска сериозни суми за тези мачове, които до момента бяха безплатни. Сега обаче се очакват доста хора и това може да предизвика проблеми.

Най-тежко е положението в пернишкия “Миньор”, който до момента няма нито треньор, нито футболисти и не е започнал тренировки за новия сезон.

"24 часа"