Ветерани искат повече яснота за ЦСКА

снимка: БТА

Доста от ветераните на ЦСКА продължават трескаво да дискутират пътя, по който е поел ЦСКА като клуб. Според тях някои неща продължават да са неясни, а особено проблема около собствеността и гаранциите за това, че ще започне реалното погасяване на дълговете на клуба, е фактор, който буди тревога.

В интервю пред камерата на bTV бившият вратар на ЦСКА Емил Бучински говори за тези проблеми, които не търпят отлагане. Той съжалява за това, че досега почти никой не е търсил точно тях, ветераните, когато са се обсъждали проектите за бъдещото развитие на клуба.

Бучински смята, че това рано или късно трябва да стане, защото именно ветерани, допринесли за славното минало на ЦСКА, могат да бъдат полезни в сегашната ситуация и не на последно място да бъдат гаранти за прозрачността на процесите, които ще протичат в клуба.

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Радослав Здравков,  наблегна най-вече на факта, че в клуба има служители, които повече от година не са взимали своите възнаграждения и ако клубът фалира, те няма да могат да бъдат обезщетени.

Мартин Горанов най-много съжалява за това, че няма да има възмездие за тези, които докараха клуба до това критично състояние. Все пак той изрази преобладаващата сред ветераните надежда, че пътят през "В" група, през който се тръгва  сега, сякаш е единствената правилна посока.