Рамос пред ръководството на Реал: Искам да си ходя

снимка: БТА/AP

Отборът на Манчестър Юнайтед продължава опитите да привлече Серхио Рамос от Реал Мадрид и трансферът е по-близко от всякога, след като "Sky Sports" съобщи, че самият играче обявил пред ръководството на "белия балет" че иска да напусне Мадрид.

Телевизията съобщава още, че "червените дяволи" са отправили втора оферта за испанеца, като го оценяват на стойност 28,6 милиона паунда.

През последните седмици това е една от най-коментираните теми, като според мнозина, целта за Рамос бе да получи нов договор с по-висока заплата, но сега по всичко личи, че това не е вярно. През последното десетилетие централният защитник спечели всичко на клубно ниво с отбора на Реал, бе обявен от феновете за легенда на клуба, превърна се в героя за "кралския клуб" във финала на Шампионска лига миналата година, но сега иска да напусне любимия си отбор.

Сега, след като стана ясно, че Рамос повече няма желание да остава на "Сантяго Бернабеу", започват новите предположения на медиите - скарал се е с Флорентино Перес или не иска да играе под ръководството на Рафаел Бенитес.