В Италия: Реал Мадрид с оферта към Погба

снимка: БТА/AP

Италиански източници твърдят, че Реал Мадрид е отправил официална оферта към младия талант на Ювентус Пол Погба, но тя може да не е достатъчно добра и да бъде отхвърлена. Грандът от Мадрид обаче публикува на клубния си сайт, че не е влизал в контакт с халфа, а още по-малко да е отправял и оферта.

В AS пък публикуваха, че "белия балет" е готов да предложи договор за пет години на френския футболист, като предлаганото възнаграждение ще бъде 10 милиона евро годишно. Ако това стане, бившият играч на Манчестър Юнайтед ще се превърне в един от най-скъпоплатените играчи на "Бернабеу".

Мадридчани ще срещнат голяма съпротива за Погба от страна на вечния си враг Барселона. Спортният директор на каталунците Ариедо Брайда вече е бил в Торино, за да преговаря със "старата госпожа" за евентуалния трансфер на футболиста на "Камп Ноу".

Mundo Deportivo наскоро публикува твърдението на агента на французина Мино Райола, че клиентът му иска трикратно увеличение на заплатата му от сегашната и не по-малко от 4 милиона евро годишно възнаграждение.

Райола иска от Барселона да направят таланта втория най-скъпоплатен на "Камп Ноу" след Лионел Меси, за да се стигне до споразумение.